Plejebørn.dk tilbyder supervision af plejefamilier, familieplejekonsulenter og andre der arbejder med anbragte børn.

Vi arbejder med alle problemer og alle slags konflikter og dilemmaer, uanset hvad de handler om, og hvor ubehagelige de måtte være.

Vi arbejder ud fra en systemisk narrativ tilgang, ligesom vi er inspireret af tilknytningsteorien, den nyeste hjerne- og traumeforskning og den kropsorienteret tilgang.

Grundet vores mangeårige erfaring med plejebørn, så har vi oparbejdet en unik viden om de problemstillinger, som plejefamilier ofte gennemløber, og oplever en meget positiv feedback på vores supervisionsforløb.

Så har i brug for professionel sparring, kontakt os på Plejebørn.dk og hør, hvad vi kan tilbyde. Vi laver ikke længerevarende aftaler, som I hænger på, for hvis vores supervision ikke er brugbar for jer, så kommer vi bare ikke mere, og så kan I finde en anden supervisor. Dette har vi dog aldrig oplevet, men det er jeres garanti for, at I ikke hænger på et langt og dyrt forløb, som ikke er brugbart.

Vores faglige forståelsesramme:

Hos Plejebørn.dk ser vi supervision som et professionelt forum, der skaber plads til det, man ellers er alene med. Under supervision kan man dele vanskelige situationer fra det daglige arbejde, finde rum til oplevelsen af at være sårbar og søgende, samt grundlag for at finde nye innovative måder at håndtere stress og belastninger på.

Supervisionen vil i høj grad være pragmatisk, og tage udgangspunkt i de udfordringer I oplevere i hverdagen, og finde løsninger der umiddelbart gør en forskel. Vi har stor erfaring i arbejdet med tidligt skade børn, og børn/unge med udadreagerende adfærd og manglende sociale kompetencer. Vi arbejder med udgangspunkt i systemisk narrativ teori, neuroaffektiv udviklingspsykologi, Low aruosal teori, udviklingstraume og tolerance vinduet.

Hvad kan vi tilbyde:

Supervisionen kan planlægges hos jer eller på hos Psykoloselskabet Toftemosegaard som Plejebørn.dk er en del af. Der er mulighed for at planlægge enkelte sessioner eller længere forløb, ligesom det er muligt at indgå aftale om ad hoc supervision.

Grundet stor efterspørgsel, skal I forvente ventetid.

Plejebørns faglige leder aut. psykolog Flemming Zuschlag Christiansen, har i mere end 30 år arbejdet som professionel plejefamilie for i alt 9 plejebørn og har pt. 1 plejebørn boende. Læs mere her.

Supervision:

Hos Plejebørn.dk ser vi supervision som et professionelt forum, der skaber plads til det, man ellers er alene med. Under supervision kan man dele vanskelige situationer fra det daglige arbejde, finde rum til oplevelsen af at være sårbar og søgende, samt grundlag for at finde nye innovative måder at håndtere stress og belastninger på